20
дней
|
Такое вострае і вельмі духмянае
Сёння мы лёгка можам пакаштаваць стравы італьянскай, французскай, кітайскай кухні, але ж свае, родныя, – з добра вядомым водарам ды смакам – да страўніка ўсё ж такі бліжэй. Дарэчы, што мы ведаем аб прыправах, якія забяспечваюць той самы смак, той знаёмы водар? Якія расліны здаўна вырошчвалі беларусы, як вызначыць якасць прыпраў, што прадаюцца ў крамах? Ці ёсць у сучасных гаспадынь сакрэты па выкарыстанні спецый? Паспрабуем высветліць разам з экспертамі Цэнтральнага батанічнага сада і НПЦ НАН Беларусі па харчаванні.
|
© 2008 Беларуская думка Разработка и сопровождение: БЕЛТА |
|